Počet položek: 0 0,00 Kč

Informace k nabídce zaslání vzorků plovoucích podlah

Internetový obchod fondo.cz nabízí možnost objednání vzorků laminátových plovoucích podlah, dřevěných plovoucích podlah, masívních dřevěných podlah a vinylových plovoucích podlah.

Nabídka se vztahuje na produkty, které jsou aktuálně nebo zpravidla skladem. Skladové zboží je takto označeno.

Rozměry vzorků odpovídají zpravidla formátu A4 (při zachování šíře lamely podlahy, délka vzorku je přizpůsobena tomuto formátu a původní délce lamely), veškeré ostatní parametry vzorků odpovídají skutečnosti.

Seznam vybraných vzorků naleznete v kategorii VZORKY PLOVOUCÍCH PODLAH.

V případě potřeby konzultace této nabídky či v případě, že Vámi požadovaný vzorek podlahy nenaleznete v naší nabídce, neváhejte nás kontaktovat.

NABÍDKA ZASLÁNÍ VZORKU PODLAHY JE OMEZENA POČTEM KUSŮ, A TO MAX. 3 KUSY VZORKŮ RŮZNÝCH PODLAH CELKEM NA OBJEDNÁVKU, JMÉNO A ADRESU.

Důležité upozornění: Dřevo je přírodní materiál a každá podlahová lamela je neopakovatelný originál. Při výběru podlah z ručních vzorníků, stojanů nebo publikovaných fotografií mohou podlahy, zejména dřevěné, vykazovat větší rozptyl barevnosti, rozdíly v povrchové struktuře a větší rozsah přirozených vad dřevin než odpovídá malému vzorku podlahy. Dřevo taktéž mění barevný odstín v čase, působením lokálních vlivů (UV záření, oxiadce atd.). Vzorky a fotografie jsou díky své limitované velikosti pouze ilustrativní a tedy nezávazné pro objednávky, protože nemohou postihnout veškeré znaky dřeva (barevné a strukturální rozdíly), které dané třídění může obsahovat; nejedná se tedy o vzorky ve smyslu § 2096 občanského zákoníku.